Samo z odličnimi surovinami lahko naredimo odlične jedi

Že od samega začetka poslovanja največjo pozornost posvečamo skrbno izbranim surovinam, njihovi kakovosti in poreklu. Prisegamo na lokalne, preverjene kmete, mesarje in druge pridelovalce in proizvajalce, da našim gostom zagotovimo le najboljše. Ob enem pa se na vaših krožnikih znajdejo tudi surovine iz naših domačih vrtov v slovenski Istri.

Če izpostavimo samo nekaj surovin, ki se uporabljajo v naših kuhinjah: zelje g. Bogdana in Ilirske Bistrice, lovorov list in sveži rožmarin in domačega vrta v Dekanih, paradižnik Lušt, solato s kmetije Kramberger iz Pernice pri Mariboru, krompir ga. Smolinger z Lovrenca na dravskem polju, testenine Barilla.

Za žlahtno vinsko kapljico poskrbijo v vinski kleti Jakomin v Pobegih oz. v vinski kleti Rodica iz Turšk.

Za vsako surovino vam povemo poreklo

Izredno smo ponosni na poreklo surovin, ki jih uporabljamo v naših kuhinjah. V naši joti, ki jo kuhamo po receptu mame Malči iz Čežarjev pri Kopru, boste našli zelje kmeta Bogdana iz Ilirske Bistrice, lovorov list in sveži rožmarin iz našega vrta v Dekanih, sveže meso in mesne idelke, pa od lokalnih mesarjev. Paradižnik Lušt, solato s kmetije Kramberger iz Pernice pri Mariboru, krompir od gospe Smolinger Terezije z Lovrenca na dravskem polju, testenine Barilla, Refošk iz vinske kleti Jakomin v Pobegih, Rumeni Muškat iz eko vinske kleti Rodica iz Trušk….. Na vašem krožniku ali kozarcu bo vselej le tisto, kar bi privoščili tudi sami sebi. Pri nas jemo kot bi jedli pri mami doma.

Postani naš dobavitelj