Restavracije in gostilne

Al Capone – pizzerija in špageterija

Al Capone velja za eno izmed najboljših pizzerij in špageterij na Štajerskem. Nahaja se v nakupovalnem središču Europark v Mariboru, ki je največje nakupovalno središče v regiji.

Al Capone v svojem rustikalnem ambientu ponuja veliko izbiro pic iz krušne peči, testenin, domačih njokov in lazanj. V Al Capone si lahko privoščite tudi lignje, mesne jedi, jedi z žara, domače jedi na žlico in druge specialitete. Svoj prostor najdejo tudi študenti, saj Al Capone nudi pestro študentsko prehrano. V dnevni ponudbi so pogosto jedi domačih receptov in domač kruh iz krušne peči ter domače sladice. Ob vsem(u), pa lahko poizkusite svetlo ali temno točeno pivo Kozel, domači Refošk ali izvrsten Rumeni Muškat iz koprskega okoliša.

Europark Maribor

02 332 81 35

Da Noi – oštarija in pizzeria

Da Noi vas s svojo pestro in raznoliko ponudbo pričakuje v Mercator centru Tabor, razvaja (pa) vas tudi z brezplačno dostavo po celem Mariboru in bližnji okolici.

Stilsko urejen gostinski lokal, ki je znan po svoji široki ponudbi. Testenine, pice, njoki, solatni krožniki in razne mesne jedi… vas bodo razvajali s svojo skrbno pripravo in odličnimi surovinami. Da Noi vsak dan poskrbi tudi za več vrst jedi na žlico in raznolike malice, ki so prilagojene željam naših gostov in so vedno sezonskega značaja.

Mercator Center Tabor

031 577 577

Marenda

Odlične malice vas pričakujejo v Marendi na Lahovi 40 v Mariboru.

Marenda ni le obrat hitre prehrane, pač pa gostinski lokal, kjer vas v sproščenem vzdušju postrežejo nasmejane natakarice. V ponudni obilnih toplih malic (in kosil) boste zagotovo našli nekaj po vašem okusu. Zrezki, pečenke, svinjska rebrca, testenine, vampi, pasulj… to je le nekaj jedi, ki se jih boste do sitega najedli. Vedno sveže pripravljeno in po ugodni ceni. Ob vsaki malici dobite še sok gratis. Lokal je odprtega tipa, tako se v Marendi lahko poleg zaposlenih okrepčajo tudi zunanji gosti.

Maribor, Lahova 40

Hitra hrana

Un Momento – pizza time

Če želite do okusnega prigrizka priti v le enem trenutku je Un Momento prava izbira.

Un Momento je restavracija TO GO, ki se nahaja v nakupovalnem središču Europarku v Mariboru nasproti trgovine Interspar. Ponudba zajema veliko vrst pic, na kose – pizza slice ali družinske, bogato obloženih domačih sendvičev lastne blagovne znamke in sredozemske bruskete. Postregli vam bojo tudi s sveže pripravljenimi solatnimi krožniki in z neomejeno količino soka Nectar natura, po simbolični ceni.

Europark Maribor

08 205 10 17

Da Noi – Fast food

Za vse tiste, ki si želite hitrega prigrizka boste v Fast Food-u Da Noi našli zagotovo nekaj za vas.

Da Noi Fast Food se nahaja ob Oštariji in Pizzeriji Da Noi v Mercator centru Tabor v Mariboru. Domači bogato obloženi sendviči, več vrst slastnih pic na kos, družinske pizze, solatni krožniki in še veliko več boste lahko izbrali vsi tisti, ki ste v stiski s časom ali pa si le želite dobrega hitrega obroka.

Mercator Center Tabor

031 577 577

Kavarna

Va Bene Caffe

Najboljša kava v Mariboru je doma v Va Bene Caffe v nakupovalnem središču Europark.

Ob odlični kavi vam prijazno osebje postreže tudi z vrhunsko točeno pivo Pilsner Urquell, s sveže pečenimi rogljički, sveže iztisnjenimi naravnimi sokovi. V ponudbi kavarne Va Bene Caffe najdete še preproste koktajlie, domače dnevno sveže sladice, bogato obloženie toaste in domače sendviče. Kavarna v toplejših mesecih svoje goste razvaja tudi na prekrasni sončni terasi s pogledom na Dravo in staro mestno jedro Maribora.

Europark Maribor

08 205 58 39

www.vabene.si

Da Noi – Caffe

Prestižni ambient, odlična kava in prijazno osebje vas bo razvajalo v kavarni Da Noi Caffe.

Kavarna deluje v sklopu Oštarije in špageterije Da Noi v Mercator centru Tabor v Mariboru. Za vse goste, ki si želijo vzeti trenutek zase ali v prijetnem ambientu spiti odlično kavo je kavarna Da Noi Caffe prava izbira. Poleg odlične kave vam bo prijazno osebje postreglo z dnevno svežimi domačimi sladicami, naravnimi sokovi, koktajli ali izbranimi žganimi pijačami, ter izvrstno točeno temno in svetlo pivo Kozel.

Mercator Center Tabor

031 577 577

Va Bene Caffe Slovenska Bistrica

Če si želite res dobre kave v prijetnem ambientu, je Va Bene Caffe v nakupovalnem centru Mercator v Slovenski Bistrici pravi naslov za vas.

Sveže pečeni rogljički, naravni sokovi, domače sladice in še veliko drugega vam bo postreglo naše prijazno osebje.

Mercator Center Slovenska Bistrica

051 358 181

www.vabene.si