Restavracije in gostilne

Al Capone – pizzerija in špageterija

Kot pravi Al Capone, je tudi naša pizzerija in špagetarija visoko na Štajerski lestvici. Stacionirani smo v največjem regijskem nakupovalnem središču Europark – Maribor

V prijetnem rustikalnem ambientu ob ponudbi raznovrstnih pic, pripravljenih v krušni peči, domačih njokov z domačimi omakami, lazanjami in testeninami pozabite na okolico in se prepustite razvajanju brbončic.

Če v klasični ponundbi ne najdete nič zase, za vas poskrbi ponudba morskih, mesnih in žar jedi, jedi na žlico ali pa se obrnete na hišne specialitete. Dnevno vam ponujamo jedi domačih receptov, domače hišne sladice in domač kruh iz krušne peči

Ob skrbi za družine, najmlajše in prav tako najstarejše občane, poskrbimo tudi za študente s pestro ponudbo študenstke prehrane.

Z roko v roki dobremu krožniku, se prileže tudi domači Refošk ali pa izvrsten Rumeni Muškat iz obalnega okoliša, za pivoljube pa je tukaj pivo Kozel v svetli in temni izvedbi.

Europark Maribor

02 332 81 35

Da Noi – oštarija in pizzeria

Stilsko urejen gostinski lokal vas pričakuje v Mercator centru Tabor, ali pa vam nudimo brezplačno dostavo po celotnem območju Maribora in bližnji okolici.

Znani smo po ogromni ponudbi raznih testenin, pic, domačih njokov, sestavljenih solatnih krožnikov za različne okuse in mesnih jedeh.

Poleg razširjene ponudbe vam vsakodnevno ponujamo dnevne malice in jedi na žlico, ki so prilagojene željam in povpraševanju naših gostov, seveda pa se navezujejo tudi na aktualno sezono.

Tudi v Da Noi oštariji-piceriji študenti niso prikrajšani ničesar.

Vse jedi so dnevno skrbno pripravljene izpod rok najboljših kuharjev in najboljših surovin okoliških pridelovalcev.

Mercator Center Tabor

031 577 577

Marenda

Nismo obrat hitre prehrane, pač pa gostinski lokal, ki vas v sproščenem vzdušju pričakuje s stalno ponudbo obilnih toplih malic in kosil. Med rebrami, testeninami, raznimi zrezki in še in še, boste zagotovo našli nekaj zase in dodobra napolnili svoje želodčke.

Ob vsakem obroku gre napitek na naš račun.

Maribor, Lahova 40

Hitra hrana

Un Momento – pizza time

Če si v današnjem tempu življenja zaželite okusnega prigrizka, se za moment ustavitev v Un Momento.

Un Momento je restavracija ‘za zraven’ nasproti Interspar trgovine v nakupovalnem središču Europark.

Izbirate lahko med zajetno ponudbno pic na kos ali pa pic v družinski verziji.

Bogato obložene domače sendviče lastne blagovne znamke in sredozemske bruskete lahko obogatite s sveže pripravljenimi solatnimi krožniki in z neomejeno količino soka Nectar natura po simbolični ceni.

Europark Maribor

08 205 10 17

Da Noi – Fast food

V primeru, da ste v časovni stistki željni odličnega prigrizka v Mercator centru Tabor, potem je rešitev Da Noi fastfood.

Ne bomo vas pustili na cedilu glede ponudbe pic na kos oz. pic v družinski velikosti. Poleg tega, vam ponujamo dnevno sveže, bogato obložene sendviče, solatne krožnike in še kaj, kar poteši vašo lakoto in reši časovno zagato.

Mercator Center Tabor

031 577 577

Kavarna

Va Bene Caffe

Ob najboljši kavi  v štajerski prestolnici, za vas poskrbimo s sveže pečenimi rogljički ob spremljavi sveže stisnjenih naravnih sokov. Za hitro okrepčitev vam ponujamo bogato obložene toaste in domače sendivče. Za sladkosnede, pa je vitrine vedno polna svežih, domačih, hišnih sladic.

Ponudbo obogatuje ledeno mrzlo, vrhunsko, točeno pivo Pilsner Urquell in preprosti koktejli.

V topleljših dneh za vas poskrbimo na sončni terasi, ki vam ponuja prečudovit razgled na reko Dravo in staro mestno jedro mesta Maribor.

Europark Maribor

08 205 58 39

www.vabene.si

Da Noi – Caffe

Prestižni ambient z odlično kavo in prijaznim osebjem deluje v sklopu Oštarije in špagetarije Da Noi v Mercator centru Tabor v Mariboru.

Široko ponudbo pijač, preprostih koktejlov in naravnih sokov dopolnjujejo izbrane žgane pijače in pivo Kozel v svetli in temni verziji.

Mercator Center Tabor

031 577 577

Va Bene Caffe Slovenska Bistrica

Če vas pot zanese proti Slovenski Bistrici, nas najdete v tamkajšnjem Mercator centru. Pričakujemo vas z dnevno svežimi, domačimi sladicami, široko ponudbo pijač ob katerih lahko uživate tako v notranjosti, kot tudi na sončni terasi.

Mercator Center Slovenska Bistrica

051 358 181

www.vabene.si